Accreditatie ABvC

logo abvc kleinDe opleiding Counselling Psychologie is volledig erkend en geaccrediteerd door de ABvC (= Algemene Beroepsvereniging voor Counselling). Dit betekent dat men zich na het behalen van het diploma van bovengenoemde opleiding als Counsellor kan aansluiten bij de ABvC. De ABvC heeft 2240 PE punten toegekend aan de opleiding Counselling Psychologie.

Tevens zijn diverse modules en korte trainingen van Stichting Counselling Nederland als nascholing erkend door de ABvC. Dit betekent dat ze PE punten opleveren voor de counsellors die aangesloten zijn bij de ABvC.

 

Aansluiting bij Counselling Associatie Nederland (CAN)

De CAN is een professionele netwerkorganisatie annex alumnivereniging exclusief voor counsellors die bij Stichting Counselling Nederland hun diploma hebben behaald. De CAN heeft als doel om counsellors ook na de studie met elkaar te blijven verbinden door netwerken en kennisdeling te stimuleren om op die manier voortdurend te blijven leren en professionaliseren en samen de naamsbekendheid van counselling te vergroten. Meer info: www.canl.nl


 
Stichting Counselling Nederland is CRKBO erkend

CRKBO_Instelling_kleinStichting Counselling Nederland is opgenomen in het CRKBO register (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Dit betekent dat op alle opleidingen, modules, trainingen etcetera, die verzorgd worden door Stichting Counselling Nederland, de BTW vrijstelling (inzake onderwijs) van toepassing is. Voor u als student betekent dit dat de cursusgelden dus niet met 21% BTW hoeven te worden verhoogd. Goed nieuws dus!

 

 

 
Samenwerking

nti-logo-bigStichting Counselling Nederland heeft reeds vanaf 1998 een samenwerkingsverband met het NTI.
Door wederzijdse tevredenheid is door de jaren heen de samenwerking steeds verder uitgebreid. Dit betekent dat een groot deel van het opleidingenaanbod naast rechtreeks bij de SCN , ook via het NTI te volgen is.

 


Auspiciën

Logo SCNAlle opleidingen, cursussen, trainingen etcetera, genoemd op de website van Stichting Counselling Nederland, vinden plaats onder auspiciën van Stichting Counselling Nederland.