Hoofdkantoor:

Stichting Counselling Nederland
Mr B.M. Teldersstraat 7
6842 CT Arnhem

Telefoon: 026 – 479 09 07
E-mail: info@counsellingnet.nl
Website: www.counsellingnet.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
ma tm vrij van 9:00 – 13:00
Openingstijden:
ma tm vrij van 9:00 – 17:00
Bezoek alleen mogelijk op afspraak.


Locatie praktijkdagen:

Landgoed Welderen
Grote Molenstraat 173
6661 NH Elst (Gld)
(Aan de rand van Arnhem – Zuid.)

Onze praktijkdagen op locatie verzorgen wij op Landgoed Welderen; een fijne locatie aan de rand van Arnhem-Zuid, die uitstekend voldoet aan de huidige wensen en eisen. In een inspirerende-, gastvrije- en groene omgeving volg je samen met je medestudenten de praktijklessen.

De locatie is goed bereikbaar per auto en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.  Het treinstation Arnhem-Zuid is gelegen op 3 km afstand. Neem je vanaf station Arnhem-Zuid of Station Arnhem-Centraal buslijn 5 naar halte Herfsttooi, dan is het van daaruit 10 minuten (720 meter) lopen naar Landgoed Welderen.


Op deze website vind je informatie over onze organisatie, ons opleidingsaanbod en uiteraard over counselling. Wij hebben geprobeerd om onze informatieverstrekking zo volledig mogelijk te laten zijn. Mochten er echter na het lezen van de informatie nog vragen onbeantwoord blijven, neem dan gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord. Dit kan per e-mail, telefonisch of op afspraak tijdens een persoonlijk gesprek. Wij wensen je veel leesplezier!

– Team Stichting Counselling Nederland –

Gratis informatie avond

Gratis en vrijblijvend. Klik hier voor meer informatie en data.

Informatiegesprek?

Bel of mail ons voor een persoonlijke afspraak.