madelene uytdewilligen

2020: 30 jarig jubileum SCN!

In 2020 wordt de lijn van nieuwe ontwikkelingen verder doorgetrokken. De nieuwe opleidingsstructuur staat inmiddels als een huis en zowel studenten als docenten zijn enthousiast. We zijn als opleidingsinstituut trots op de vele studenten die inmiddels hun diploma hebben behaald en in de maatschappij hun steentje bijdragen door middel van counselling. Ook zijn we blij te zien dat we door middel van verschillende studievarianten een groot scala aan studenten kunnen bedienen. Onze klassikale opleidingen via avondonderwijs hebben sterk aan populariteit gewonnen en  zijn het afgelopen jaar verder uitgebreid.

Internationalisering en kennisdeling zijn inmiddels vaste begrippen geworden binnen het beleid van Stichting Counselling Nederland. Het delen van kennis met counsellors en counselling professoren uit landen waar counselling reeds lange tijd een vaste plaats inneemt in de hulpverlening, is van onschatbare waarde. Kennis is immers een van de weinige zaken die groeit wanneer we het delen!

Tot slot zal 2020 sowieso een speciaal jaar worden, gezien het 30 jarig jubileum dat wij dit jaar als organisatie mogen vieren.
Stichting Counselling Nederland ziet het nieuwe jaar vol enthousiasme tegemoet. Mogen wij in 2020 ook iets voor u betekenen? Wij zien uw mailbericht of telefoongesprek graag tegemoet!

Madelène Uytdewilligen, MBA.
(Voorzitter bestuur SCN)