De Stichting Counselling Nederland hecht veel waarde aan kwaliteit. Zij vindt het belangrijk dat de praktijkdagen en de feedback op huiswerkopdrachten worden verzorgd door vakbekwame counsellors.

Onderstaand in alfabethische volgorde een overzicht van de enthousiaste professionals die deel uit maken van het vaste team van de Stichting Counselling Nederland.

 hansb ruud-small Lies
Hans Broer
(Docent en secretaris bestuur)
Ruud Hendriks
(Docent)
Lies Lijzenga
(Docent)
Hans is docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, professioneel counsellor, counselling psychologie. Daarnaast maakt hij deel uit van het bestuur van de SCN. Ruud is praktijkdag docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, professioneel counsellor, counselling psychologie Tevens verzorgt hij de praktijkdagen van de module counselling in de verslavingszorg. Lies is docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, professioneel counsellor, counselling psychologie. Tevens verzorgt zij de praktijkdagen van de module counselling bij depressie.
geenfoto willemien thom-s
Zsofia Logemann – Molnar, MSc.
(Docent)
Willemien Manders
(Docent)
Thom Pannebakker, MA
(Hoofd vrijstellingencommissie en kwaliteit)
Zsofie is docent binnen de opleiding counselling psychologie. Willemien is docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, professioneel counsellor, counseling psychologie. Thom is hoofddocent en houdt zich bezig met diverse kwaliteitsaspecten en ontwikkelingstrajecten binnen de SCN. Hij is tevens hoofd van de vrijstellingencommissie.
 jaap johnny-s madelene uytdewilligen
Drs. Jaap Scholtens
(Docent)
Johnny Uytdewilligen, MEL
(Docent en penningmeester bestuur)
Madelène Uytdewilligen, MBA
(Voorzitter bestuur)
Jaap is docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, professioneel counsellor, counselling psychologie. Johnny is praktijkdag docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, professioneel counsellor, counselling psychologie. Tevens verzorgt hij de lesavonden voor klassikale opleidingen “inleiding in counselling” en “het counsellingproces”. Daarnaast maakt hij deel uit van het bestuur van de SCN. Madelène Uytdewilligen is voorzitter van het bestuur van de SCN. Zij houdt zich bezig met diverse beleidstaken en ontwikkelingstrajecten. Daarnaast voert zij de dagelijkse leiding.
Marieke-small anja thea
Marieke Uytdewilligen – van Dijk
(Medewerkster secretariaat)
Anja van Veelen
(Docent)
Thea Vermeulen
(Docent)
Marieke is medewerkster op het secretariaat van de SCN en houdt zich bezig met diverse organisatorische en administratieve zaken. Anja is docent binnen de opleiding relatiecounselling. Thea is docent binnen de opleiding bedrijfscounselling.