De Stichting Counselling Nederland hecht veel waarde aan kwaliteit. Zij vindt het belangrijk dat de praktijkdagen en de feedback op huiswerkopdrachten worden verzorgd door vakbekwame counsellors.

Onderstaand in alfabethische volgorde een overzicht van de enthousiaste professionals die deel uit maken van het vaste team van de Stichting Counselling Nederland.

 hansb
Hans Broer
(Docent en secretaris bestuur)
Corine de Leeuw
(Docent)
Hans is docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, professioneel counsellor, counselling psychologie. Daarnaast maakt hij deel uit van het bestuur van de SCN. Corine is docent binnen de opleiding basis counsellor.
Lies geenfoto willemien
Lies Lijzenga
(Docent)
Zsofia Logemann – Molnar, MSc.
(Docent)
Willemien Manders
(Docent)
Lies is docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, professioneel counsellor, counselling psychologie. Tevens verzorgt zij de praktijkdagen van de module counselling bij depressie. Zsofie is docent binnen de opleiding counselling psychologie. Willemien is docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, professioneel counsellor, counseling psychologie..
thom-s jaap johnny-s
Thom Pannebakker, MA
(Hoofd vrijstellingencommissie en kwaliteit)
Drs. Jaap Scholtens
(Docent)
Johnny Uytdewilligen, MEL
(Docent en penningmeester bestuur)
Thom is hoofddocent en houdt zich bezig met diverse kwaliteitsaspecten en ontwikkelingstrajecten binnen de SCN. Hij is tevens hoofd van de vrijstellingencommissie. Jaap is docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, professioneel counsellor, counselling psychologie. Johnny is praktijkdag docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, professioneel counsellor, counselling psychologie. Tevens verzorgt hij de lesavonden voor klassikale opleidingen “inleiding in counselling” en “het counsellingproces”. Daarnaast maakt hij deel uit van het bestuur van de SCN.
madelene uytdewilligen Marieke-small anja
Madelène Uytdewilligen, MBA
(Voorzitter bestuur)
Marieke Uytdewilligen – van Dijk
(Medewerkster secretariaat)
Anja van Veelen
(Docent)
Madelène Uytdewilligen is voorzitter van het bestuur van de SCN. Zij houdt zich bezig met diverse beleidstaken en ontwikkelingstrajecten. Daarnaast voert zij de dagelijkse leiding. Marieke is medewerkster op het secretariaat van de SCN en houdt zich bezig met diverse organisatorische en administratieve zaken. Anja is docent binnen de opleiding relatiecounselling.