De Stichting Counselling Nederland hecht veel waarde aan kwaliteit. Zij vindt het belangrijk dat de praktijkdagen en de feedback op huiswerkopdrachten worden verzorgd door vakbekwame counsellors.

Onderstaand in alfabethische volgorde een overzicht van de enthousiaste professionals die deel uit maken van het vaste team van de Stichting Counselling Nederland.

 hansb Roos ruud-small

Hans Broer
(Docent en secretaris bestuur)

Roos Burgers
(Docent)
Ruud Hendriks
(Docent)
Hans is docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, professioneel counsellor, stress-counselling. Daarnaast maakt hij deel uit van het bestuur van de SCN. Roos verzorgt de praktijkdagen binnen de module jongeren counselling. Ruud is praktijkdag docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, professioneel counsellor, counselling psychologie Tevens verzorgt hij de praktijkdagen van de module counselling in de verslavingszorg.
     
Lies geenfoto willemien

Lies Lijzenga
(Docent)

Zsofia Logemann – Molnar, MSc.
(Docent)
Willemien Manders
(Docent)
Lies is docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, stress-counselling, schoolcounselling. Tevens verzorgt zij de praktijkdagen van de module counselling bij depressie. Zsofie is docent binnen de opleiding counselling psychologie. Willemien is docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, relatiecounselling.
     
 thom-s geenfoto jaap
Thom Pannebakker, MA
(Hoofd vrijstellingencommissie en kwaliteit)
Drs. Ron Punt
(Docent)
Drs. Jaap Scholtens
(Docent)
Thom is hoofddocent en houdt zich bezig met diverse kwaliteitsaspecten binnen de SCN. Hij is tevens hoofd van de vrijstellingencommissie. Ron verzorgt praktijkdagen binnen de opleiding schoolcounselling. Jaap is docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, schoolcounselling. Tevens verzorgt hij praktijkdagen binnen de opleiding schoolcounselling.
     
 johnny-s madelene uytdewilligen

Marieke-small

Johnny Uytdewilligen, MEL
(Docent en penningmeester bestuur)

 
Madelène Uytdewilligen, MBA
(Voorzitter bestuur)
Marieke Uytdewilligen – van Dijk
(Medewerkster secretariaat)

 
Johnny is praktijkdag docent binnen de volgende opleidingen: basis counsellor, professioneel counsellor, counselling psychologie, stress-counselling, relatiecounselling, bedrijfscounselling. Tevens verzorgt hij de lesavonden voor klassikale opleidingen "inleiding in counselling" en "'het counsellingproces". Daarnaast maakt hij deel uit van het bestuur van de SCN. Madelène Uytdewilligen is voorzitter van het bestuur van de SCN. Zij houdt zich bezig met diverse beleidstaken en ontwikkelingstaken. Daarnaast voert zij de dagelijkse leiding. Marieke is medewerkster op het secretariaat van de SCN en houdt zich bezig met diverse organisatorische en administratieve zaken.
     

anja

thea  
Anja van Veelen
(Docent)
Thea Vermeulen
(Docent)

 
 
Anja is docent binnen de opleiding relatiecounselling.

Thea is docent binnen de opleiding bedrijfscounselling.