Accreditatie ABvC

logo abvc kleinDe opleiding Counselling Psychologie is volledig erkend en geaccrediteerd door de ABvC (= Algemene Beroepsvereniging voor Counselling). Dit betekent dat men zich na het behalen van het diploma van bovengenoemde opleiding als Register Counsellor kan aansluiten bij de ABvC. De ABvC heeft 2240 PE punten toegekend aan de opleiding Counselling Psychologie.

Tevens zijn diverse modules van Stichting Counselling Nederland als nascholing erkend door de ABvC. Dit betekent dat ze PE punten opleveren voor de counsellors die aangesloten zijn bij de ABvC.


 
Stichting Counselling Nederland is CRKBO erkend

CRKBO_Instelling_kleinStichting Counselling Nederland heeft de audit voor opname in het CRKBO register (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) met goed gevolg volbracht. Dit betekent dat op alle opleidingen, modules, trainingen etcetera, die verzorgd worden door Stichting Counselling Nederland, de BTW vrijstelling (inzake onderwijs) van toepassing blijft. Voor u als student betekent dit dat de cursusgelden dus niet met 21% BTW te hoeven worden verhoogd. Goed nieuws dus!

 

 

 
Samenwerking

nti-logo-bigStichting Counselling Nederland heeft reeds vanaf 1998 een samenwerkingsverband met het NTI.
Door wederzijdse tevredenheid is door de jaren heen de samenwerking steeds verder uitgebreid. Dit betekent dat een groot deel van het opleidingenaanbod naast rechtreeks bij de SCN , ook via het NTI te volgen is.

 


Auspiciën

Logo SCNAlle opleidingen, cursussen, trainingen etcetera, genoemd op de website van Stichting Counselling Nederland, vinden plaats onder auspiciën van Stichting Counselling Nederland.